Nevoia identificată

În companiile aflate în plină dezvoltare care trebuie să satisfacă cerințe pentru o piață tot mai mare, comunicarea între structuri, deși importantă, este tot mai complicat de păstart la standarde înalte. Raportul dintre eficient și eficace devine dificil de păstrat în echilibru în toate procesele ce există într-o firmă.

Soluțiile obșinuite

Această problemă provoacă firmele la diferite acțiuni, care de cele mai multe ori nu dau randamentul dorit când ne gândim la raportul dintre investiție și venit. Acțiunile firmelor de regulă se concretizează: în noi angajări, în stabilirea unor proceduri complexe, birocrație internă în plus, corporatizare și alte aspecte ce provoacă alte cheltuieli și rigoare la locul de muncă. Pe lângă minusul evident, costurile care cresc, soluțiile care de regulă se propun crează alte noi probleme ca de exemplu: timpi morți nejustificați, clienți omiși, stres crescut al angajaților și incapacitatea (în multe cazuri) de a detecta problema sau responsabilul în cazul producerii unei erori.

Soluția noastră

Zikyo Solutions vine în întâmpinarea acestor probleme, prin crearea unor aplicații care sunt destinate să automatizeze toate procesele ce se întâmplă într-o firmă. Aplicațiile se fac specifice cerințelor clientului și proceselor din firma respectivă. Ele crează o comunicare eficientă între angajați, cât și între angajați și clienți. De asemenea ele sunt destinate să contabilizeze și să prelucreze diferite date din firmă, făcând astfel mult mai ușoară atât executarea procesului cât și urmărirea acestuia. O astfel de aplicație reduce cheltuielile foarte mult încât ea anulează timpii morți și ia o parte din rolul angajaților; care în mod obișnuit sunt nevoiți să contabilizeze diferite date manual.